+36208077710 |
| 3903 Bekecs, Honvéd u. 39.

Hűségprogram

2017.01.06. 11:54 (2017.01.06. 11:41)

Pénzvisszatérítés a közösség erejével ágazatokon és határokon átívelően!

Ez a Lyoness!

Mi is a Lyoness vásárlói közösség?

A Lyoness nemzetközi vásárlói közösség. Bárki díjmentesen és kötelezettség nélkül regisztrálhat és része lehet az egész világon jelen lévő hálózatunknak. Az Ügyfeleink számára felkínált előny lényege az, hogy a partnervállalatainknál végzett valamennyi vásárlásuk után visszatérítésben részesülnek, amely Lyoness Cashback formájában kerül átutalásra a saját bankszámlára.

Hogyan működik a Lyoness?

A Lyoness Partnervállalatok a Lyoness Ügyfelek számára árrést biztosítanak. Sok vásárló összefogásával növekszik a vásárlóerő, ennek révén a partnervállalatok nagyobb forgalmat bonyolítanak, mivel a Lyoness Ügyfelek a kedvezményekből eredő jelentős előnyök miatt elsősorban ezen üzleteket keresik fel. Amennyiben az Ügyfél továbbajánlja a Lyoness előnyöket és új ügyfeleket regisztrál a Lyoness számára, úgynevezett „ajánlói bónuszban“ részesül: az ajánló megkapja az új direkt ügyfél valamennyi vásárlása után a vásárlási összeg 0,5 %-kát. Amennyiben ezen ügyfelek is továbbajánlják a Lyoness-t, az indirekt ügyfelek vásárlásainak összegéből további 0,5% jár.*
*A mindenkori ÁÜF és melléklete szerint.

Lyoness előnyök

Milyen előnyökben részesül Lyoness Ügyfélként?

A Lyoness alapelve így hangzik: pénzvisszatérítés minden vásárlás után. Mivel mindannyian nap mint nap vásárolunk és fogyasztunk, Lyoness Ügyfelnek lenni alapjában véve mindenki számára egy új és egyszerű módja annak, hogyan lehet a vásárlások során pénzt megtakarítani, illetve költségvetésünk helyzetén javítani.